El president del Club Natació Granollers, una de les primeres sòcies del club i una participant dels Jocs Olímpics de 1980, a Les tertúlies de l'Arxiu

Amb aquesta trobada, l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) us proposa descobrir història d'una entitat que compleix mig segle

28 de Març 2017
+
Inauguració de la piscina municipal, 1967. Foto: Antonio Alcalde / AMGr

Dimarts 4 d'abril, a les 17 h, a Can Jonch, nova tertúlia de l'Arxiu vinculada a l'esport. En aquesta ocasió, per conèixer i compartir «Records i vivències del Club Natació Granollers», que, recentment, ha donat el seu fons fotogràfic a l'AMGr, coincidint amb la celebració dels 50 anys del club. De fet, els inicis d'aquesta entitat esportiva es remunten al 1929, a la Piscina de can Gou, al carrer de Navarra, i, al primer festival de natació que es va fer l'1 de setembre d'aquell any. Tot i així, la inauguració de la piscina municipal, el 30 d'abril de 1967 (a la imatge) va marcar la continuada i diversa activitat esportiva del Club Natació Granollers (CNG).

En aquesta tertúlia, comptarem amb els testimonis de tres persones vinculades a diferents àmbits del CNG. D'una banda, Josep Maria Mas, president del Club Natació Granollers, i Núria Marsal, una de les deu primeres sòcies d'aquest club. De l'altra, Aurora Morata, entrenadora i gimnasta professional, que va participar en els Jocs Olímpics de Moscou, l'any 1980, quan estava al CNG.

Recordem que Les tertúlies de l'Arxiu són obertes a la participació de qualsevol persona interessada en el tema proposat o bé, que en pugui aportar el seu testimoni.

Us hi esperem!