“Granollers 1931-1938”: en teniu fotografies?

L'Arxiu Municipal incorpora imatges de la ciutadania a aquesta exposició, instal·lada a l'Ajuntament fins al 16 d'agost

23 de Juliol 2013
+

Si teniu fotografies de la ciutat dels anys 1931 a 1938, les podeu donar o deixar-les per reproduir, a l'Arxiu, al carrer de Sant Josep, 7 (a/e: arxiu@ajuntament.granollers.cat, telèfons 93 842 67 37 i 93 842 67 62). Així, les podrem incorporar a l'exposició que es pot visitar a l'Ajuntament de Granollers.

Recordem que aquesta mostra s'emmarca en la commemoració del 75è aniversari del bombardeig de la ciutat durant la Guerra Civil, dins la programació de Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau. S'hi poden veure 14 fotografies de l'Arxiu Municipal, dels fotògrafs Josep Bosch, Joan Canal, Joan Guàrdia i Llobet i Font, imatges que formen part del Fons Ajuntament de Granollers, del Fons Foto Bosch i de la Col·lecció Josep Garrell i Soto. Il·lustren l'estació del tren de França, la proclamació de la II República, el mercat, el Grup Escolar Concepció Arenal, l'equip de bàsquet femení, la I Volta a Granollers d'Atletisme i la celebració del dia de la mare, durant aquell període. També, els fets de l'octubre de 1934, l'homenatge a Pau Casals, els primers moviments antifeixistes, la Marxa de la Columna del Vallès Oriental i la Porxada bombardejada el 31 de maig de 1938.

Aquesta mostra fotogràfica es pot visitar fins al 16 d'agost, a l'edifici de l'Ajuntament de la plaça de la Porxada, 6. A partir de setembre, l'exposició es renovarà, amb un tema diferent.