L'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) incorpora testimonis dels Jocs Olímpics de 1992 a la ciutat

Amb la tertúlia de novembre, vinculada a l'actual exposició fotogràfica de l'AMGr

+
La tertúlia de l'Arxiu d'aquest mes s'ha fet dilluns 6 de novembre, al vespre, a Can Jonch / Arxiu Municipal de Granollers

"Una mirada al 92", Sota aquest títol, Les tertúlies de l'Arxiu han contribuït a reviure i a descobrir detalls de com es van preparar i celebrar els Jocs de Barcelona'92 a Granollers.

Aquesta tertúlia s'ha organitzat de manera conjunta amb el Servei d'Esports de l'Ajuntament. L'objectiu, retrobar-nos amb persones que, des de diversos col·lectius, van fer possible la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona'92 a Granollers, subseu de l'handbol l'any 1992. És el cas de Carles Font, voluntari, cap de control d'accés durant els Jocs; Paco Agudo, redactor i locutor de Ràdio Granollers,  responsable d'esports de l'emissora quan es van celebrar els Jocs; Lluís Sabata, l'enginyer responsable d'adaptar les instal·lacions del Palau d'Esports de Granollers als requeriments olímpics i Josep Queralt, tècnic del Patronat d'Esports de l'Ajuntament de Granollers encarregat de l'oficina olímpica i del control i la gestió relacionats amb el personal voluntari dels Jocs Olímpics (a la fotografia, a la taula principal, d'esquerra a dreta). 

D'aquesta manera, hem commemorat aquests 25 anys dels Jocs, tot fent memòria d'un nou retall d'història local, que, una vegada més, hem il·lustrat, a la tertúlia, amb imatges dels fons fotogràfics de l'AMGr sobre el tema proposat.

Aquesta tertúlia ha complementat l'actual exposició fotogràfica de l'Arxiu Municipal de Granollers, que recorda la il·lusió col·lectiva amb la qual la ciutat es va projectar al món i es va reconèixer el paper del Club Balonmano Granollers, com a promotor de l'handbol. Aquesta exposició es pot visitar a l'Ajuntament (plaça de la Porxada, 6, planta  baixa) fins a finals d'aquest mes de novembre (propera exposició).