El palau olímpic i la transformació del seu entorn

Desembre de 2016-febrer de 2017

+
Imatge de la postal d'aquesta exposició: Construcció del Palau d'Esports, 1991. Fotografia i fons de Pere Espaulella / AMGr

En aquesta exposició, l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) ha mostrat imatges de Pere Cornellas, Pere Espaulella, Francesc Garrell Esteve Gironella i, també, del Servei d'Urbanisme de l'Ajuntament, que formen part dels fons Ajuntament de Granollers, Pere Cornellas, Pere Espaulella i Esteve Gironella de l'AMGr. Hi podem fer un recorregut per l'entorn d'aquest equipament de la ciutat, abans de la seva construcció, i veure'n imatges de les obres i del Palau d'Esports -tant de l'interior com de l'exterior-, un cop edificat.

Tot plegat, per mitjà de fotografies dels anys 1958 al 1992, acompanyades d'una completa descripció i amb una introducció inicial que resumeix la història del palau olímpic de Granollers i la transformació del seu entorn.

Com és habitual, a l'espai de l'exposició, full de sala -resum històric, il·lustrat amb imatges de la mostra- i postals d'exposicions de fotos de l'Arxiu.

 Consulteu-ne els enllaços següents: