Vespres d'estiu a Centres Cívics

Cicle d'espectacles gratuïts i per a tothom

QUI CU QUI QUÈ QUINA amb la Cia. Nom Provisional

Dijous 29/06 – 20 h – Plaça de la Bonanova (Can Gili)

Tots els cossos vius tenen electricitat. Què passa si ens connectem? S'emboliquen amb cables, s'enfilen a una perxa i dibuixen cercles sobre una bicicleta. La seva complicitat els portarà a descobrir nous mons en la melodia que sona quan dues persones estan connectades. "Qui cu qui què quina" és una aventura a la recerca d'una nova manera de relacionar-se. Un joc de connexions entre els artistes, una màquina i el públic.

Perxa xinesa i bicicleta acrobàtica

 

A LA FRESCA amb la Cia. Anna Confetti

Divendres 30/06 – 20 h - Plaça Sant Miquel

Tres personatges, que ens resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca. Escenes quotidianes i alhora surrealistes, que tenen la capacitat de generar imatges molt còmiques amb ben poques paraules. L'espectacle s'inspira en les àvies que a les nits d'estiu sortien (i en alguns pobles encara ho fan) a prendre la fresca i a comentar les anècdotes de la jornada, on qualsevol fet quotidià podia esdevenir una gran història... I és que els carrers sempre seran de les veïnes! "A la Fresca" vol ser una reivindicació de l'espai carrer com a espai per tothom per a petits i grans, un espai per relacionar-se, per compartir..., en definitiva per viure-hi.

Teatre còmic de carrer

 

DAI, MA ASPETTA amb la Cia. Las Sistars

Divendres 07/07 – 20 h – Pati de les Antigues Escoles de Palou

Dues dones, dues cadires i un xiclet.

El moviment i els portés acrobàtics recorreran un viatge poètic i absurd nascut del temps mort. És que quan esperem, el temps es converteix en buit? Què et passa quan esperes?

Portés acrobàtics i moviment

 

BACK 2 CLASSICS amb la Cia. Planeta Trampolí

Divendres 14/07 – 20 h – Plaça de Joan Oliver (Can Bassa)

Un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l'art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d'humor, poesia, innocència, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Llit elàstic

 

THE POSTCARD amb Txema Muñoz

Divendres 21/07 – 20 h – Plaça de Jaume I el Conqueridor

Diuen que és l'únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d'Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, s'adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Què hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir que conté aquest paquet. No podia sospitar que li podria passar amb aquest paquet sense propietari. Mai ho podia haver imaginat. Però al final trobarà el destinatari.

Humor gestual