Activitats comunitàries

Activitats 2024

Concurs per al disseny de la samarreta de la Caminada per la Salut Mental 2024

Activitats 2023

Caminada per la Salut Mental 2023

Programa d'activitats amb motiu
del Dia mundial de la Salut Mental 2023

2a edició de la campanya antiestigma vers la salut mental "No t'ho empassis"

Amb motiu del Dia Internacional de la Salut Mental, que es celebra el 10 d'octubre, la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions i la Taula de Salut Mental i Addiccions de Granollers i comarca organitzen la segona edició de la Campanya "No t'ho empassis". Enguany, la campanya compta amb un suport més ampli, amb la col·laboració de la Xarxa LismiVO, la Fundació Sanitària Mollet, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal. L'objectiu és apropar la realitat de la salut mental al públic i proporcionar informació precisa per a una comprensió més completa.

En col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental, aquesta campanya busca arribar a la ciutadania d'una manera distesa i divertida, amb l'objectiu de combatre l'estigma que envolta la salut mental i desmuntar els prejudicis i estereotips associats. Així, restaurants Granollers i de la comarca oferiran a les seves taules informació per combatre els estigmes al voltant de les persones que tenen o han tingut un trastorn mental. 

Jornada professional sobre el malestar emocional «Suïcidi i autolesions»

Activitats 2022

Caminada per la Salut Mental

Campanya antiestigma vers la salut mental "No t'ho empassis"

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, durant els mesos d'octubre i mitjans de novembre, una cinquantena de restaurants de la ciutat i de la comarca oferiran a les seves taules informació per combatre els estigmes al voltant de les persones que tenen o han tingut un trastorn mental. Aquesta acció sorgeix de la Taula de Salut Mental de Granollers i Comarca, el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Granollers.

  

Programa d'activitats amb motiu del Dia mundial de la Salut Mental 2022

Taller d’entrenament en benestar emocional 

 

 

 

Jornada «Contencions mecàniques dins l’àmbit psiquiàtric, hi ha alternatives?»

El dimarts 27 de setembre de 2022, a l’Edifici del Coneixement de l’Hospital General de Granollers, es fa la Jornada «Contencions mecàniques dins l’àmbit psiquiàtric, hi ha alternatives?». amb l’objectiu de reflexionar al voltant d’aquesta pràctica, escoltar veus de persones que ho han patit i conèixer la visió dels professionals de diferents àmbits.

Consulta el programa de la jornada aquí