Caminada per la Salut Mental

+
Cartell de la Caminada per la Salut Mental 2023

El diumenge 22 d’octubre se celebra la 9a edició de la Caminada per la Salut Mental, en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que Granollers commemora amb una gran diversitat d’activitats com xerrades, conferències o presentacions de llibres. L’objectiu és sensibilitzar a la ciutadania sobre la salut mental i lluitar contra l’estigma social que pateixen les persones amb malalties mentals.

El punt de sortida de la caminada serà a la plaça Corona.

Es podrà participar en dos possibles recorreguts: un de 8 km i un de 4 km, per a públic familiar.

Inscripcions

Fins al 20 d’octubre es poden fer ler inscripcions la Caminada per la Salut Mental en aquest enllaç. També es poden fer de forma presencial el mateix dia de la caminada al punt de sortida, a la plaça de la Corona.

El preu de la inscripció serà de 5 euros si es fa en línia, i de 10 euros si es fa el mateix dia de la caminada. La inscripció és gratuïta per als menors de 12 anys.

La recaptació de les inscripcions a la Caminada de la Salut Mental anirà destinada a projectes del territori de la Taula de Salut Mental de Granollers i Comarca.

 

Els primers 500 inscrits rebran una samarreta commemorativa com a obsequi de l’empresa Sirsa amb el disseny guanyador d'Ares Mont Gómez, alumna de 4t d'ESO de l'institut Carles Vallbona.

Bases del concurs per al disseny de la samarreta de la Caminada per la Salut Mental Granollers 2023