Noves inscripcions als cursos i píndoles d’informàtica del Centre Cívic Nord i la Biblioteca Roca Umbert

La programació inclou 7 cursos per a competències corresponents al nivell ACTIC bàsic i tallers específics per conèixer diverses eines informàtiques. L’oferta es complementa amb el servei gratuït “Aula oberta” de suport a l’autoaprenentatge TIC.

14 de Gener 2013
+

El dilluns 15 de gener s’inicien les preinscripcions per apuntar-se als nous cursos i píndoles informàtiques de la Biblioteca Roca Umbert, el Centre Cívic Nord i per al període febrer-juny 2013.

El programa de cursos d’estructura en 5 mòduls segons les competències de nivell bàsic del model ACTIC (Acreditació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya).

Les competències del nivell 1

C1 Cultura, participació i civisme digital
C2 Tecnologia, ús de l’ordinador i del sistema operatiu
C3 Navegació, cerca i comunicació en el món digital
C4 Tractament de la informació escrita
C5  Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment
C6 Tractament de la informació numèrica

C7 Tractament de dades (nivell mitjà)
C8 Presentació de continguts (nivell mitjà)

Cada curs té una durada de 8 hores i un preu de 20 €. Són gratuïts per a persones a l’atur que presentin el certificat corresponent. La Biblioteca Roca Umbert  també ofereix píndoles temàtiques per iniciar-se en l’ús de noves eines o funcionalitats.

El període de preinscripcions per a cursos i píndoles és del 15  al 25 de gener de 2013, presencialment als equipaments o a través del web www.ctug.cat.

L’oferta es complementa amb el servei gratuït Aula oberta. Es tracta d’assessorament gratuït per a l’autoaprenentatge de les TIC. Cada dilluns de 17 a 20 h, un formador resol dubtes informàtics puntuals i realitza el seguiment a aquelles persones que vulguin practicar temes informàtics concrets. L’entrada a l’aula és lliure i les places són limitades. 

Per a més informació:

Biblioteca Roca Umbert (Tel. 93 860 44 50) 

Centre Cívic Nord (Tel. 93 840 60 69)

www.ctug.cat