Èxit solidari del projecte La Bufanda de la iaia

Un total de 206 persones fan 223 bufandes per donar a l'Associació d'Amics de la Gent Gran

14 de Gener 2013
+

La Bufanda de la iaia, un projecte solidari de la Xarxa de Centres Cívics iniciat per l'Associació d'Amics de la Gent Gran, va tenir lloc el passat mes de desembre a Granollers.

Es van organitzar 15 tallers als diferents centres cívics (Can Bassa, Can Gili, Palou, Jaume Oller i Nord) i una trobada popular al carrer Anselm Clavé. En aquests, diverses mestres teixidores i dones amb molta voluntat d'ajudar, van ensenyar a fer bufandes a les persones que vulguessin aprendre. L'objectiu era fer una bufanda cadascú i donar-la a aquesta associació dedicada a fer projectes per a gent gran que es troba en situacions difícils. A part d'això, el projecte convidava a tothom que ja en sapigués a teixir-ne una i fer-la arribar. Finalment, 206 persones van participar al projecte i han après a teixir o han millorat la seva tècnica.

Els recomptes es van fer durant les festes d'hivern dels centres cívics, arribant a un total de 223 bufandes, un nombre força important tenint en compte que en els tallers realitzats a Barcelona se'n va recomptar un nombre similar. Els voluntaris de l'Associació d'Amics de la Gent Gran, en rebre un nombre tant elevat de bufandes, ha manifestat la seva sorpresa i l'enorme satisfacció per la col·laboració establerta amb els centres cívics.

Per qui encara desitgi col·laborar d'alguna manera, una altra forma és comprant alguna bufanda de la iaia. Actualment les bufandes que venen els voluntaris de l'Associació d'Amics de la Gent Gran es poden trobar a la botiga de Can Barbany (c/ Anselm Clavé, 44), a un preu simbòlic al qual se li pot sumar la voluntat.

La Xarxa de Centres Cívics vol agraïr especialment la seva dedicació a aquest projecte a les mestres teixidores que voluntàriament han col·laborat, i a totes aquelles persones que hi han participat.

Podeu trobar més informació sobre els projectes a:

www.amicsdelagentgran.org

www.labufandadelaiaia.org

www.facebook.com/LaBufandaDeLaIaia