Cursos pels que volen expressar-se o crear

15 de Gener 2013
+

Si ets curiós i creatiu, l’àrea d’Expressió i Creativitat d’aquest segon quadrimestre ve carregada de cursos!

Podràs trobar noves propostes de cursos amb un caire més plàstic, com per exemple els de joieria, aquest cop en feltre i tèxtil. Si t’ha agradat tot el relacionat amb el moviment de l’scrapbook hem programat tres tallers avançat: scrapbook mix media; tintes distress i BigShot; i tintes en spray i màscares.

També et pots inscriure al curs Del ganxet del 6 al XXL, on aprendràs una tècnica molt original del ganxet més modern i et podràs endur, a part dels coneixements adquirits: les agulles, una bufanda, una boina francesa i una cistella...tot fet per tu mateix!

Pel que fa a arts escèniques, aquest cop hem apostat per innovar. T’oferim un curs d’introducció al teatre musical de vuit sessions. Si t’agrada cantar, ballar i viure l’escenari des d’un personatge, aquest és el teu curs! En aquesta línia també et pots inscriure al curs Abracadabra’t, on en dues sessions t’obrirem les portes al món de la màgia i l’ il·lusionisme de la mà d’un mag professional.

Vist l’èxit del curs de cant gospel, n’hem programat un altre! S’hi treballaran peces de gospel afroamericà i altres peces traduïdes al català o al castellà. Animem la gent a cantar amb nosaltres, amb l’harmonia que caracteritza aquest cant tant peculiar!

Per consultar tota la informació o inscriure’s a aquests cursos, feu clic en aquest enllaç.