S'inaugura l'exposició "Estructura", de Ramon Aumedes, a la Sala Ciutat del Centre Cultural

Mar Aumedes, Álex Santafé i Pere Vilardebó han col·laborat amb l'artista en aquest mostra que es podrà visitar fins al mes de gener

29 de Octubre 2013
+

La Sala Ciutat del Centre Cultural inaugura (dimecres 30 d'octubre, 20 h)  l'exposició "Estructura", de l'artista Ramon Aumedes. La mostra, produïda pel Museu de Granollers, es presenta com un viatge a la recerca d'una identitat, un viatge en què l'acompanyen altres artistes: Mar Aumedes, Alex Santafé i Pere Vilardebó. L'obra d'Aumedes  presenta un trànsit entre formes i estructures que busquen l'espectador com a referent, treballant amb materials com el polièster, el metacrilat i la fibra de vidre.

Nascut a Guissona (la Segarra), l'any 1950, Ramon Aumedes viu a Canovelles. Ha estudiat  a l'Escola Massana (1964-69), a l'Escola Superior de Belles Arts de Barcelona (1969-74) i a Arquitectura (1974-76). Des de 1984 compagina l'escultura amb la construcció de gegants, capgrossos, dracs i peces de grans dimensions al seu taller, el Taller Sarandaca, situat a Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Ha participat, de manera individual o col·lectiva, en una trentena d'exposicions, a Catalunya i Andorra. L'any 2011 va intervenir en el pavelló espanyol de la Quadriennal de Praga, la Fira Internacional d'Escenografia i Espai Teatral.

Coincidint amb l'exposició s'han programat dues activitat paral·leles:

"Diàleg amb l'artista". Una visita comentada amb l'autor, el dissabte 14 de desembre a les 18.30 h

"Fontera i límit". Vermut-conversa amb els artistes que participen en aquest exposició, el diumenge 19 de gener, a les 12 h

L'exposició es podrà visitar fins al dia 26 de gener, cada divendres i dissabte, de 18 h a 20 h i diumenge, de 12 h a 14 h. L'entrada és lliure.