Les Fresques

Cicle d’espectacles gratuïts i per a tothom

 

LA INAUGURACIÓ amb la Cia. Las Kakofonicas

Dijous 27 de juny – 20 h – Plaça de Can Bassa

L’equip de Marie Clarie Eventos ha muntat una inauguració seriosa i solemne que acabarà transformant-se en una festa boja, hilarant i participativa. Tothom hi és convidat!

Teatre còmic de carrer

 

TRI-CIRC amb la Cia. Cirquet Confetti

Divendres 28 de juny – 20 h – Del Centre Cívic Can Gili a la plaça de la Bonanova

Un tricicle amb elements de circ, música swing i una pallassa al volant!
Malabars, manipulació d’objectes, màgia i comicitat. Un circ itinerant de petit format per a totes les edats i somriures.

Circ itinerant de petit format

 

C´EST PAS POSSIBLE amb la Cia. Sempre arriba

Divendres 05 de juliol – 20 h – Plaça Sant Miquel

Deixa’t endur per un espectacle de clown i acrobàcia aèria que convida a compartir les emocions que el personatge viu en escena. Pel personatge serà un dia més de treball, perquè tot estigui llest per l’inici de la funció i la gran artista brilli en escena. Però tot canviarà, la rutina serà alterada per la mirada del públic despertant la seva faceta més juganera i fent el que creia impossible.

Clown amb acrobàcia aèria

 

FRÀGIL amb la Cia. Maria Andrés

Divendres 12 de juny – 20 h – Pati de les Antigues Escoles de Palou

Fràgil et convida a iniciar un divertit i boig viatge a través de les emocions, la incomunicació i les absurditats humanes, esperant que arribi alguna cosa o algú que li doni sentit a la nostra espera. Gaudeix d’un espectacle clàssic de clown fusionat amb nous llenguatges com la poesia.

Clown-Teatre gestual

 

ATZUCAC amb la Cia. Lligams

Divendres 19 de juliol – 20 h – Plaça de Jaume I el Conqueridor

Atzucac és un xou tragicòmic que parla d'una societat destinada a dibuixar el seu camí. Descobreix històries quotidianes de les quatre intèrprets explicades a través del trapezi, els malabars i altres arts circenses.

Trapezi i malabars