Jardins de Can Guitart. Pau Farell

Als Jardins de Can Guitart (c. València) s'hi va fer al 2015 una intervenció artística dirigida per l'artista granollerí Pau Farell i que va comptar amb la participació dels infants del Centre Obert Ponent, l'Escola Ponent, el veïnat del barri i l'Associació de Veïns de Ponent.

El mes de gener de 2015 es va inaugurar el renovat espai del carrer de València que va rebre el nom de Jardins de Can Guitart, en record de la fàbrica tèxtil d'Antoni Guitart i Guitart que, fins als anys setanta, estava situada a la cruïlla dels actuals carrers de Ponent i València. Els jardins van incorporar, entre d'altres, una zona de jocs infantils, noves plantacions i mobiliari urbà i una tanca amb portes per regular l'ús de l'espai. Dins d'aquest àmbit hi ha el Centre Obert de Ponent, un equipament municipal on s'educa en el temps de lleure a infants i adolescents del barri. 

L'artista granollerí Pau Farell va coordinar la intervenció artística, amb la  col·laboració de tot el veïnat a l'hora de pintar, mitjançant una campanya de "cercamans". En la façana del Centre Obert de Ponent tots van pintar un mural del mapa del món i la frase “una sola raça, la humana”, un gran cor amb la paraula "respecte" i en una altra paret, un camp de futbol amb la paraula "món". Paraules, totes elles, sorgides de la participació del barri mateix.