De quan els animals van tornar a la ciutat. 3TTMAN (Louis Lambert)

Durant 10 dies de pintada els veïns i veïnes del barri Congost han anat veient com es transformava aquest mur que ha passat d'un original color terrós a una explosió de color.

L'artista Louis Lambert (@3ttman) ha puntat del juny de 2021 el mur del carrer Vidal i Jumbert a la plaça de la Llibertat, al barri del Congost de Granollers. Durant 10 dies de pintada els veïns i veïnes han anat veient com es transformava aquest mur que ha passat d'un original color terrós a una explosió de color. 

3ttman s'ha inspirat amb les converses, idees i sensacions sorgides al llarg del treball comunitari que des del mes d'abril s'ha anat fent al veïnat del Congost. Un treball que té el seu punt visible a La Quiosca, un quiosc que estava en desús i que ha servit com espai dinamitzador del barri, amb tres educadors al capdavant i amb el fil conductor del context de Covid-19. Les preguntes"Com ens hem cuidat", "Com estàs vivint la pandèmia?" "Com estàs?" han servit per treballar i acompanyar les persones de barri en aquest moment de pandèmia. I 3ttman se n'ha fet ressò i ha recollit el fet explicat per moltes veus que comenten com durant la pandèmia els animals van recuperar espais de la ciutat. 

Així quatre animals apareixen per les quatre bandes del mur: un llop, un ocell, un cèrvol i una serp, i queden entrellaçats a una forma arquitectònica: l'Hosptial de Granollers. Louis Lambert explica que són animals "totem" que vigilen i protegeixen allò que passa dins l'hospital, qui vetlla per nosaltres.I tot això ho fa amb un calculat joc de colors i formes juxtaposades, pròpies del @3ttman més genuí.

Louis Lambert (@3ttman)

Louis Lambert (@3ttman) és un artista urbà francès que viu a les Canàries. Va començar a pintar l'any 1999 a Lille i la seva obra ha arribat també les galeries.