Agenda

+
14 maig 2023 - 18:00h

Sopla!

Circ sense artificis, circ de celebració!

Categoria: Circ

 • Teatre Auditori de Granollers

  • Adreça: C. Torras i Bages, 50
  • Telèfon: 93 840 51 21
  • Fax: 93 840 51 22
  • a/e: taquilles@teatreauditori.granollers.cat
  Taquilles obertes dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h, divendres de 17 a 19.30 h i una hora i mitja abans de cada espectacle.
 • Sala Gran

Sopla! és la “celebració d'una celebració”. Celebrem que podem tornar a reunir-nos, sense haver de comptar quants som ni de quina unitat familiar venim. Celebrem que podem organitzar una festa plena d'amics i amigues amb increïbles habilitats, on ballar, menjar, beure o tocar música. Malabars, equilibris, contorsions, bicicletes acrobàtiques, aeris... la festa es desplega al ritme del circ; un ambient evocador i un espai suggeridor ens portaran personatges inquietants, mentre l'atmosfera es tenyeix d'humor. 

Aquesta festa s'ha emmarcat en un temps estètic inspirat en els anys 20 del segle passat, just fa cent anys, quan la humanitat començava a superar una altra pandèmia, la de l'anomenada “grip espanyola”, que va posar en perill la societat de la època. Aquest final de pandèmia va desembocar en nous temps, en una dècada anomenada “els feliços anys 20”. A aquesta felicitat passada mirem ara per desitjar-nos un futur esplèndid que arrenca aquí i ara, en aquests minuts de diversió.

Preus:
15€
8€ Menys de 16 anys
7,50€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

Fitxa artística:
Direccio: Greta García i Daniel Foncubierta
Produccio executiva: Gonzalo Andino
Interpretacio: Daniel Foncubierta, José Alberto Foncubierta, Rafael Díaz, Darío Dumont, Rebeca Pérez, Antonia González i Marina Benites

Sala Gran

Recomanat a partir de 5 anys

         

  

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí


Compra d'entrades online