Àrea de l'activitat: 5. Salut. 5.3. Alimentació
Tipus d'activitat: exposició
Objectiu de l'activitat:
. Capacitar els infants i joves en la nova etapa escolar perquè siguin més autònoms a l’hora de dinar a casa.
. Fomentar una alimentació saludable i segura.
. Oferir uns coneixements bàsics de seguretat alimentària perquè els puguin aplicar al seu àmbit familiar: manipulació correcta dels aliments, diferents mètodes de conservació, els additius alimentaris etc.
. Donar eines i recursos per poder elaborar plats senzills i saludables.
Descripció breu de l'activitat:
Taller d’una hora de durada en què es treballaran els següents continguts:
. Pautes bàsiques d’una alimentació saludable.
. Pautes per tenir una correcta higiene alimentaria:
-Com manipular correctament els aliments.
-Com descongelar i reescalfar correctament els aliments.
-La col·locació correcta dels aliments a la nevera.
. Consells per menjar bé fora de casa.
Nivell educatiu al qual s'adreça:
6è d'Ed. Primària i 1r cicle d'ESO
Temporalització:
Durada: 1h
Calendari: Curs escolar
Organització de l'activitat:
Nombre d'alumnes per grup: Grup classe
Horari de l'activitat: entre les 9 i les 13h
Lloc on es desenvolupa l'activitat: Aula centre escolar
Organitza: Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers
Nom de la persona de contacte: Rosa M. Franco. Tel. 93 842 66 68
Correu electrònic de la persona de contacte: rfranco@granollers.cat
Preu: Gratuït
Observacions:
Material necessari: ordinador i canó
Activitat oberta a grups de fora de Granollers: No
Sol·licita aquesta activitat |