Obertes les inscripcions al concurs [És] Música

El grup guanyador tocarà al Festival Musik N Viu, entre molts altres premis més

18 de Març 2019
+

El Gra obre les inscripcions al concurs musical [És] Música destinat a grups de música novells o semiprofessionals de Granollers i la comarca. El certamen pretén identificar i donar suport a les iniciatives musicals creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves. Les persones interessades a participar en aquest concurs poden apuntar-s’hi fins al dijous 25 d’abril, a les 20 h.

El concurs es divideix en dues categories: [És] Música: dirigida a aquells grups de música integrats totalment o majoritàriament per joves d'entre 18 a 30 anys; i I [És] Música: adreçada als grups musicals formats totalment o majoritàriament per alumnes de centres d'educació secundària obligatòria i/o postobligatòria d'entre 12 i 18 anys.

El grup guanyador de la primera categoria tindrà l’oportunitat de tocar al Festival Musik N Viu; i rebrà una dotació econòmica per valor de 1.000 euros. El grup guanyador de la categoria I [És] Música podrà actuar dins del marc de programació musical del Servei de Joventut o d'altres equipaments o serveis municipals; disposar dels bucs d'assaig al CUB. Espai d'Assaig Musical durant 10 hores i gravar un assaig en directe; i, a més, rebrà un xec-regal per valor de 100 euros en material musical. La resta de participants no premiats tindran l'oportunitat de tocar al Gra i formar part d’altres actes en l’àmbit musical.

El concurs tindrà lloc el dissabte 18 de maig, a les 17.30 h, a tres places de Granollers: Can Trullàs, plaça de l'Església i plaça de Josep Maria Folch i Torres.

Per a més informació sobre el concurs [És] Música podeu consultar les bases en el document adjunt. Per apuntar-vos-hi també heu de descarregar i emplenar el full d'inscripció i el de consentiment d'acceptació i drets d'imatge. 

Recentment, ja han tingut lloc dos concursos del Gra: el Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!, vinculat al món audiovisual, i Mostra el teu talent!, lligat a les arts escèniques. Aquests concursos, juntament amb l'[És] Música, tenen la finalitat de promocionar les habilitats artístiques dels i les joves per fer-ne visible la creativitat i el talent i impulsar-ne el creixement en el camp cultural i creatiu.