Deu inscrits a la gala Mostra el teu talent! del Gra

Divendres els joves participants oferiran espectacles de música, cant, dansa i màgia

26 de Febrer 2019
+
Marc Picazo i Eila Domene presentaran la gala del Gra
Divendres, 1 de març a les 19 h, se celebra al Gra la sisena edició de la gala Mostra el teu talent!, el concurs de l'equipament de Joventut que fa visible la creativitat escènica de nois i noies. S'hi han inscrit deu participants que oferiran espectacles de música, cant, dansa i màgia.  
 
Marc Picazo i Eila Domene, actors, seran els encarregats de conduir la gala, que en anys anteriors han presentat Adrià Freijo i el Mag Marín. El jurat l'integren tres joves vinculats a les arts escèniques, col·laboradors habituals del Gra. 
 
Durant la gala s'aniran succeint les diferents actuacions, amb una segona ronda amb els tres finalistes, d'on sortirà l'artista guanyador. El premi consisteix en una formació de deu hores de durada en la disciplina artística escollida i en entrades per a l'espectacle del Mag Marín al Teatre Auditori (28 d'abril). El finalistes rebran entrades per a la sala de concerts de Roca Umbert Nau B1.
 
 Eila Domene
Inicia la formació en arts escèniques a 13 anys, a Arsènic Espai de Creació. Cursa el batxillerat escènic a l'Institut Celestí Bellera. Ha revolucionat el pròleg dels Pastorets com a Verge Maria, ha participat en projectes del Teatre Auditori de Granollers, In_cult o el desè aniversari del Gra, entre d'altres.
 
 Marc Picazo
S'estrena com a actor al muntatge Només tinc 15 anysdel Teatre Auditori i més tard comença la formació teatral a Arsènic. Cursa el batxillerat escènic a l'Institut Celestí Bellera. Ha participat en animacions a la Festa Major i a la Mitja Marató, al pròleg de Pastorets fent de Nen Jesús i als Pastorets.