El 15 de març es celebrarà la gala de premis del concurs audiovisual Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!

En aquesta edició competiran 9 curtmetratges

12 de Març 2019
+

El divendres 15 de març tindrà lloc la gala i el lliurament de premis del concurs audiovisual i de curtmetratges Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran! L'esdeveniment es celebrarà a les 18.15 h a l'equipament del Gra. En aquesta edició s'han presentat 9 curtmetratges. 

Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran! té l'objectiu d'afavorir la creació cinematogràfica, així com la detecció i el suport de joves artistes en matèria audiovisual, per donar a conèixer nous artistes i mostrar la seva obra. Aquest concurs audiovisual n'uneix dos de la mateixa temàtica, organitzats pel Gra i l'Associació Cultural respectivament, amb el propòsit d'afavorir la creació cinematogràfica, i fer visible i donar suport al talent jove en aquest àmbit.

Andrea Guitard guanyadora del concurs d'arts escèniques Mostra el teu talent!

L'1 de març va realitzar-se un altre concurs programat pel Gra, el concurs Mostra el teu talent!, vinculat a les arts escèniques. 14 joves, repartits en 8 actuacions diferents, van oferir espectacles de música, cant, dansa i màgia en directe. La granollerina Andrea Guitard, amb la seva actuació de cant i guitarra, va ser la guanyadora de l'edició 2019. El altres finalistes de la mostra van ser Pau Sala, amb un espectacle de màgia, i Berta Fontanet, amb la seva actuació de cant. 

La guanyadora va rebre un val de 10 hores de formació amb una persona professional i entrades per gaudir de l'espectacle del Mag Marín al Teatre Auditori de Granollers el 28 d'abril. Els finalistes van emportar-se entrades per gaudir d'un concert a la Sala Nau B1.

El jurat estava format pel ballarí Carlos Carmona, l'actriu Estel Ibars i la cantant i entrenadora vocal Carla Aparicio. Els joves Marc Picazo i Eila Domene van presentar la Gala.  

Nou concurs musical

Recentment, el Gra ha obert les inscripcions al concurs musical [És] Música. Les persones interessades a participar en aquest concurs poden apuntar-s’hi fins al dijous 25 d’abril, a les 20 h. Per a més informació, podeu clicar en aquest enllaç

De febrer a maig el Gra celebra tres concursos: un de vinculat al món musical ([És] Música), un altre de l'àmbit audiovisual (Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran!) i un altre lligat a les arts escèniques (Mostra el teu talent!). Aquests concursos, adreçats a joves de Granollers i de la comarca, tenen la finalitat de promocionar les habilitats artístiques dels i les joves per fer-ne visible la creativitat i el talent i impulsar-ne el creixement en el camp cultural i creatiu.