Roca Umbert organitza tallers d'arts visuals, de circ, d'estalvi energètic i projeccions de cinema per als infants dels casals d'estiu

Quatre-cents nens i nenes participaran en alguna de les activitats proposades des de la Fàbrica de les Arts per al mes de juliol

30 de Juny 2014
+
Infants participant en un taller d'estiu a Roca Umbert.
Un any més Roca Umbert ofereix als casals d'estiu infantils que es fan a Granollers i comarca la possibilitat de fer tallers vinculats a les disciplines de la Fàbrica de les Arts.  Enguany s'incrementa l'oferta, es continua col·laborant amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i se n'inicia una de nova amb el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona. A més dels tallers, un dels quals s'imparteix en llengua anglesa, es continuen programant pel·lícules de cinema infantil amb la col·laboració de l'Associació Cultural.  De moment, 400 nens i nenes, dels cursos d'infantil i de primària, ja s'han inscrit a través del seu casal a participar en alguna de les activitats proposades.  
 
L'oferta inclou  tallers d'arts visuals, amb  l'educadora Agnès Ferrer; de circ, amb Juanito Barrero; d'eficiència energètica en els edificis i cases sostenibles; de residus; de construcció d'un escalfador solar amb material reciclat ("Building a thermosolar heater"), que es farà en anglès; i l'activitat lúdica "El joc de Watti",  per conscienciar els infants sobre el consum energètic a la llar.
 
En l'apartat de projeccions, s'han programat quatre pel·lícules, amb el medi ambient com a fil conductor: "Ernest & Celestine" (2012), "Zarafa" (2012), "El pont de Terabithia" (2007) i "Kerity i la casa dels contes" (2009).