Presentació de l'audiovisual "Històries de vida del barri Congost"

Aquest dijous 10 de novembre a la plaça de la Llibertat

09 de Novembre 2022
+

El Centre Ocupacional de la Fundació Vallès Oriental i l'Ajuntament de Granollers presenten un projecte comunitari per posar en valor i donar a conèixer les històries de vida dels comerciants i veïns i veïnes del barri del Congost de Granollers. L'audiovisual "Històries de vida del barri Congost" s'ha enregistrat a la plaça de la Llibertat i el resultat és un conjunt d'entrevistes personalitzades que expliquen les històries de vida dels i les protagonistes del barri. 

Aquest dijous 10 de novembre a les 19 hores serà el moment de la projecció al barri d'un audiovisual que en 10 minuts sintetitza emocions i experiències viscudes, captades pel grup de teràpia ocupacional de ràdio i televisió de la Fundació Vallès Oriental.

Les entrevistes s'han enregistrat els mesos de setembre i octubre, i ara és el moment del passi especial d'aquest projecte inclusiu i comunitari, que sorgeix de La Quiosca, l’espai de dinamització sociocomunitària del barri.

Durant la presentació també es donarà a conèixer la decoració dels aparadors de les botigues associades a Comerciants Congost i Comerç Ral, a càrrec de la Fundació Vallès Oriental.