Novè cicle "Música a la Fresca" de l'escola Pereanton

El programa consta de tres concerts en què participen alumnes del centre, intèrprets de l'Escola Municipal de Música J.M. Ruera i enguany amb la col·laboració del grup Bigpotters

17 de Març 2015
+

Divendres 10 d'abril a la tarda, s'inicia el cicle "Musica a la Fresca", promogut per novè any per l'escola i l'AMPA Pereanton amb l'objectiu de compartir la música que es fa a les aules amb les famílies i la ciutat.  Enguany compta amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Musica Josep M. Ruera i del grup granollerí Bigpotters Swing.

Al primer concert hi actuarà l'orquestra de corda de l'EMM Josep M. Ruera sota la direccíó d'Eduard Herrero i Chus Castro. També hi participaran els alumnes d'educació infantil de l'escola que, havent treballat com a projecte interdiscliplinari el tema de "La granja", oferiran l'adaptació del conte L’encanteri a la granja sota la direcció de Carme Nàjera, Laura Espaulella i Anna Farrés. En aquesta mostra musical dels més petits de l'escola també hi intervindran un contrabaix i un violí de l'EMM Josep M. Ruera.

Al segon concert, diumenge 26 d'abril i emmarcat dins la setmana del swing de l'aula de música de l'escola, hi intervindran tots els alumnes de l'escola i comptarà també amb una actuació de ball a càrrec del grup Bigpotters Swing de Granollers. El grup de ball farà una mostra de lindy hop i convidarà a tots els alumnes i famílies a seguir la coreografia proposada sota la direcció de Montse Martí i Martí Gasolque. La música en directe durant la mostra anirà a càrrec dels mestres d'instrument de l'escola. Una setmana abans, el dissabte 18 d'abril, el grup Bigpotters farà un taller familiar per introduir alumnes i familiars en aquesta modalitat de ball.

El tercer i darrer concert, diumenge 14 de juny, es farà a la nau Dents de Serra de Roca Umbert i mostrarà el treball de tots els alumnes de l'escola, des de P3 fins a sisè, amb un espectacle final del projecte interdisciplinari "Música i Cinema".

El cicle "Música a la Fresca" va néixer l'any 2007 a partir d’un acord de col·laboració entre  l'escola  Pereanton i l’Ajuntament de Granollers per impulsar el projecte musical de l'escola i la interpretació de músics joves.  Tots els concerts són a les 12 del migdia al pati de Pereanton (c. Espí i Grau, 3, Granollers, tel. 93 879 46 44) excepte el darrer que es farà a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.