El Museu de Ciències Naturals La Tela proposa sortides de descoberta de l'entorn natural al mes de maig

Les papallones, les orquídies i les constel·lacions seran les protagonistes d'aquestes activitats guiades per experts

27 d'Abril 2011
+

El Museu de Ciències Naturals La Tela proposa tres sortides per al proper mes de maig, pensades per descobrir i gaudir del medi natural. 

Dissabte 7 de maig hi ha la primera, titulada "Les papallones de la serra de ponent", un espai poc conegut on es podran veure les papallones més comunes d'un entorn humanitzat. El lloc i hora de trobada serà les 10 del matí, a la passera del riu Congost de davant del carrer Camps i Giró, al costat de l'escola Salvador Espriu. L'activitat es farà durant el matí i la guiarà Toni Arrizabalaga, responsable del Museu de Ciències Naturals.

Divendres 13 de maig, la sortida és astronòmica, "Saturn i la Lluna al cel de maig". Guiada per Domènec Barbany, membre de l'Agrupació Astronòmica de Sabadel, permetrà observar constal·lacions com l'Óssa Major, l'Óssa Menor o el Dragó. El punt de trobada serà a les 9 del vespre al Museu de Ciències Naturals i s'anirà fins al Corredor.

La darrera sortida matinal es farà el dissabte 28 de maig, Dia Mundial dels Parcs Naturals, al Montseny, per veure les orquídies de la Calma. Guiada pels biòlegs Meritxell Maymó i Miquel Ranea, es podran observar les diferents espècies d'orquídies. La trobada serà a les 9 del matí al Museu de Ciències Naturals.

Més informació i reserves, tel. 93 870 96 51. Inscripcions on line, a www.museugranollersciencies.org