Mostra final dels Itineraris d'Estiu del Servei Municipal de Joventut

Dijous, a partir de les 7 de la tarda, vuitanta joves de 12 a 16 anys oferiran una demostració dels tallers de dansa, teatre, il·lustració o cuina que han fet durant el mes de juliol

23 de Juliol 2014
+
Participants als Itineraris d'Estiu
Dijous, 24 de juliol, a les  7 de la tarda, la plaça de l'Església acollirà la mostra de cloenda dels Itineraris d'Estiu que organitza el Servei de Joventut per a nois i noies de 12 a 16 anys. 
 
Durant tot el mes de juliol, vuitanta joves han fet tallers d'iniciació a la fotografia digital, manuali(arts), interpretació i expressió dramàtica, ball fitness, excursionisme i medi ambient, teatre de carrer, còmic i il·lustració, hip-hop i funky, i cuina creativa. Una oferta que ha consolidat els tallers d'arts escèniques i arts plàstiques, molt ben acollits pels participants, que també han valorat el taller de cuina creativa, en què s'ha seguit tot el procés d'elaboració, des de la tria del plat, passant per la compra dels ingredients amb criteris de proximitat i preu, i la presentació final.  
 
De dilluns a dijous, els nois i noies han fet en dies alterns els dos itineraris escollits i cada divendres han anat a la piscina municipal. Vint dels joves inscrits són nouvinguts que comparteixen els itineraris amb classes de llengua i coneixement de la ciutat. Les activitats han tingut lloc a diferents equipaments de la ciutat: Gra -la majoria- , Casa de Cultura Sant Francesc, centre cívic Nord, Museu de Ciències Naturals, Roca Umbert (la Troca i Nau B1), amb monitors especialitzats en cada matèria. 
 
La mostra de dijous acabarà amb una actuació del grup granollerí The Basement Band . L'endemà divendres, darrer dia dels Itineraris d'Estiu,  es farà una activitat conjunta al parc de Torras Villà, durant tot el matí.