Més de 40 propostes al Parc Infantil de Nadal d'enguany

Els propers dies 27, 28 i 29 de desembre el Palau d'Esport es convertirà en l'esperat PIN

19 de Desembre 2014
+
Parc Infantil de Nadal (2013)

El Parc Infantil de Nadal, organitzat per l'Associació Ciutadana pel PINGRA, s'instal·larà al Palau d'Esports els dies 27, 28 i 29 de desembre. Amb més de 40 propostes entre tallers, jocs i activitats per a tota la família, el PIN torna enguany carregat de novetats i activitats originals per fer passar aquests dies de Nadal de la manera més divertida possible de la mà del Pinguai i l'Espingueta que, un any més, tornen a visitar la ciutat que els ha vist créixer.

Com a novetat d'enguany, els nens i nenes que ho vulguin es podran treure el carnet del PIN, un carnet personalitzat que permetrà rebre les primeres notícies del Pinguai i l'Espingueta a casa i comprar les entrades amb descompte dels parcs de Nadal dels propers anys. Una altra de les noves activitats és el Passadís del PIN, un recorregut tranquil amb sensacions i sorpreses per a tota la família, que se suma als diferents espais que ofereix el parc. 

Les activitats es dividiran enguany en 5 àrees diferents -entrada, passadís, pista central, annex i exterior- perquè els nens i nenes les puguin trobar fàcilment i anar primer a la que més els agradi. El circ inflable, els teledirigits, les piscines de boles, el rocòdrom, la tirolina, el tobogan gegant o els llits elàstics són algunes de les propostes. El parc obrirà en el seu horari habitual durant els tres dies: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. 

17 anys de PIN

Aquesta és la 17a edició del Parc Infantil de Nadal, que va sorgir l'any 1997 de la mà de l'Associació Ciutadana PINGRA, una entitat formada per un equip de persones, procedents de diversos sectors del voluntariat social, disposades a treballar per Granollers en una entitat sense ànim de lucre. Des d'aquesta data i fins avui, el Parc ha anat creixent i ampliant les seves propostes lúdiques, dinamitzades per més d'un centenar de monitors procedents de diverses entitats i esplais de Granollers. 7.000 m2 d'espai per al joc i la diversió amb propostes originals, d'aventura i educatives que reuneix, any rere any, més de 6.000 visitants de Granollers, el Vallès Oriental i comarques veïnes. 

Per Nadal... regala PIN!

L'organització ha posat a la venda les entrades anticipades del PIN a les botigues Porta (plaça Perpinyà, 2 i 10), Ca l'Illa (carrer Primer Marquès de les Franqueses, 29), La Gralla (plaça dels Cabrits, 5) i Forns Bretcha (Canovelles, Bellavista, Can Bassa i passeig de la Muntanya). El preu de l'entrada és de 6 € per sessió i de 10 € pel dia sencer, però si es compren les entrades anticipades en els establiments esmentats s'aplicarà un descompte de 0,50 € per sessió. A més, es pot sumar el descompte d'1 € -a qualsevol de les entrades- si s'entrega el cupó del díptic informatiu que s'ha distribuït a través de les escoles bressol i de primària, així com als centres cívics i biblioteques. Les famílies nombroses tindran el descompte especial habitual. Les entrades es posen a la venda també els mateixos dies 27, 28 i 29 de desembre, a les taquilles del PIN. 

 

Més informació a www.pingra.org