Gra-Fix, nou espai expositiu a l'equipament juvenil

Sota el títol "Temps de còmic", s'han programat nou mostres des d'ara fins al mes de gener

24 de Octubre 2013
+

Gra-Fix és el nom del nou espai expositiu de l'equipament juvenil del Gra, sorgit davant la necessitat de facilitar als joves un lloc per mostrar al públic la seva obra o projecte artístic.

La iniciativa s'emmarca dins el projecte Joves Creadors i té per objectiu donar visibilitat a les creacions i projectes de qualsevol disciplina artística. Poden sol·licitar-ho persones individuals, col·lectius o entitats, i, sobretot, joves d'entre 12 i 30 anys, de Granollers i la comarca. Concretament, l'equipament ofereix tres llocs per exposar: l'espai de relació, al bar; la primera planta i l'espai Oficina Jove.

Sota el títol "Temps de còmic", aquesta setmana ha començat la primera temporada de Gra-Fix, amb una exposició de dibuixos i il·lustracions del fanzine La Granota que es podrà visitar fins al dia 31 d'octubre. Les properes exposicions són: "My Insane World", d'Andrea Brichs (del 4 al 15 de novembre), "Una mica de tot", de Miquel Mañas (del 18 al 29 de novembre); "Afterlife", de Pilar T. (del 2 al 13 de desembre); "Orden y entropía", de Q. Usui i David, Grafito, amb la col·laboració de Lara Hasse (del 16 al 31 de desembre); "Drets humans encara", de la Comissió dels Drets Humans del Col·legi d'Advocats de Granollers (del 19 al 31 de desembre); "0", de Zero Hidari (del 2 al 17 de gener); "Blue Psyche Series", de Marc Vila (del 20 al 31 de gener); i la mostra de dibuix, manga i il·lustració dels alumnes dels tallers de manga i il·lustració del Gra (del 20 al 31 de gener).