El planetari i la Troca ofereixen dues activitats infantils aquest cap de setmana

Els infants gaudiran de la sessió "El cel màgic d'hivern" al planetari del Museu i de l'activitat "Tot esperant Reis" a la sala de l'Aplegador de la Troca

19 de Desembre 2014
+
Taller de manualitats infantils de Nadal a la Troca.

A més del Parc Infantil de Nadal, que tornarà a omplir el Palau d'Esports els dies 27, 28 i 29 de desembre d'activitats i tallers infantils, els petits aficionats a l'astronomia poden anar al planetari del Museu de Ciències Naturals -que aquest mes compleix un any- per descobrir "El màgic cel d'hivern", els dies 19 i 20 de desembre, en dues sessions: a les 17 i a les 18 h. 

L'hivern té les nits més llargues de l'any i també les més vistoses. Al planetari, els infants podran gaudir, per tant, d'un cel engalanat d'estrelles brillants presidides per Sírius, el gos del caçador Orió que, a la vegada, és desafiat per la constel·lació Toro. Un espectacle que mostrarà un cel estrellat perquè, després, els infants el puguin gaudir en el cel real. Els infants menors de 12 anys tindran l'entrada a 1 € i els adults, a 3 €. Les places són limitades i cal fer reservar prèvia al Museu de Ciències Naturals de Granollers (tel. 938 70 96 51). 

"Tot esperant els Reis"

Dies abans de l'arribada dels Reis d'Orient, els infants podran participar també de l'activitat "Tot esperant els Reis", organitzada per la Troca, que oferirà un taller de confecció d'elements nadalencs adreçat a les famílies, i als nens i nenes a partir de 4 anys. L'activitat, que es desenvoluparà fins a exhaurir els materials, es farà els dies 22 i 23 de desembre, de 17 a 20 h, a la Sala Aplegador de la Troca (Roca Umbert Fàbrica de les Arts). No cal inscripció prèvia i l'entrada és gratuïta.