El Gra convoca un concurs de curtmetratges i projectes audiovisuals

Els treballs es podran presentar fins al 6 de febrer de 2015 al Gra

03 de Novembre 2014
+

El Gra convoca El Gra d'Or, un concurs de curtmetratges i projectes audiovisuals, emmarcat dins del projecte "Joves creadors", amb l'objectiu de detectar i donar a conèixer nous artistes de l'àmbit audiovisual i poder mostrar les seves obres.

Poden optar al concurs els joves d'entre 16 i 35 anys, residents a Granollers i altres municipis del Vallès Oriental, que hauran de presentar treballs originals i que no hagin estat premiats en cap altre concurs. Els curtmetratges i els projectes audiovisuals tindran una durada mínima d'un minut i màxima de deu minuts (inclosos els títols i crèdits) i s'hauran de lliurar amb format .avi o .mov al Gra (plaça de l'Església, 8 de Granollers) en l'horari d'atenció al públic: de dimarts a divendres, de 9 h a 14 h i de dilluns a divendres, de 17 h a 20.30 h.

El concurs estableix tres categories diferents: temàtica social, Granollers (amb obres referents a la ciutat, tant al patrimoni físic com humà, cultural o participatiu) i temàtica lliure. També hi haurà una menció especial al millor treball realitzat per a alumnes de secundària.

El guanyador de cada categoria s'emportarà 200 € de premi i l'autor del millor treball fet per alumnes de secundària guanyarà 100 € en material audiovisual (quantitats subjectes a retenció).