Convocat el concurs literari i de cartells pel Dia Internacional de les Dones 2014

El doble certamen arriba a la novena edició i el termini per presentar-s'hi acaba el 10 de febrer

07 de Gener 2014

L'Ajuntament de Granollers convoca la novena edició del concurs de cartells i del certamen literari del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Enguany el tema central dels treballs és la igualtat de gènere i hi poden participar totes les persones majors d'edat i menors d'entre 16 i 18 anys. El premi al millor disseny de cartell està dotat amb 450 euros, la mateixa quantitat que rebrà el primer premi del certamen literari, dedicat al relat breu. En la modalitat literària, els altres dos premis consistiran en entrades per al Teatre Auditori de Granollers i un lot de llibres.


Els treballs han de presentar-se junt amb una instància a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), situada al carrer de Sant Josep, 7, en horari d'atenció al públic: de dilluns a dijous de 8.30 a 19 hores, i divendres de 8.30 a 14 hores. En cas de no poder-se lliurar personalment, cal emplenar igualment la instància, disponible a www.granollers.cat (apartat Tràmits - Presentar una instància) i adjuntar-la al sobre amb els treballs. El termini de presentació finalitza el dilluns 10 de febrer de 2014.


El jurat estarà format per professionals dels àmbits literari i de la imatge, i el veredicte es farà públic en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dones 2014.