Continuen les activitats "de l'hort a la biblioteca" a Granollers

Del 23 de març al 13 d’abril podreu visitar l’exposició infantil “La carbassa, la poma i el pèsol, tres vegetals… molt femenins!” a la biblioteca de Can Pedrals

21 de Març 2018
+
Punt d'informació a la biblioteca de Can Pedrals

Aquest 23 de març, s'inaugurarà l'exposició infantil “La carbassa, la poma i el pèsol, tres vegetals… molt femenins!” a la biblioteca de Can Pedrals, que es podrà visitar fins al 13 d'abril. Produïda per Tantàgora, aquesta exhibició donarà a conèixer el misteri d'aquests tres vegetals i quin paper han tingut al llarg de la història de la literatura. 

"De l'hort a la biblioteca" és un nou programa liderat per onze biblioteques del Vallès Oriental que té l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni agrícola, els productes i la gastronomia de la comarca. Des del mes de gener s'han programat diferents activitats com ara tastos, passejades, xerrades i tallers.

A la biblioteca de Can Pedrals hi trobareu un punt d'informació amb recursos diversos i un programa d'activitats que us ajudaran a conèixer millor la cultura agrària i, en especial, la de proximitat.

 

Pròximes activitats

El 16 de maig a les 18 h hi ha “Productes de Palou. El gust de la proximitat”, una visita i tast a càrrec de Vicenç Planas, tècnic de dinamització agrària de l'Ajuntament de Granollers. S'explicarà el projecte de dinamització de Palou i es visitaran les explotacions de Can Pep Julià, Can Ventosa i la Formatgeria Caseus. El punt de trobada serà l'Església de Sant Julià de Palou. Per participar en aquesta activitat cal inscriure's prèviament.