Cinema immersiu per celebrar la Setmana de la Ciència al planetari

Els dies 14, 15 i 16 de novembre, el Museu de Ciències Naturals projectarà la pel·lícula "La selecció natural"

14 de Novembre 2014
+
Fotograma del documental "La selecció natural"
Durant els dies 14 de novembre (a les 17 i a les 18 h), 15 novembre  (a les 17 i a les 18 h) i 16 de novembre (a les 12 i a les 13 h), el Museu de Ciències Naturals de Granollers projectarà al planetari -que al desembre farà un any- la pel·lícula "La selecció natural" en format "full dome", pensat per ser representant en 360 graus. 
 
Sis sessions de cinema immersiu per a tots els públics emmarcat dins de la celebració de la Setmana de la Ciència al planetari del Museu de Ciències Naturals. El documental aproparà les idees innovadores del naturalista anglès Charles Darwin que, a través del seu esperit aventurer i del viatge en el vaixell Beagle, va dur a terme importants observacions i descobriments, al segle XIX. Unes conclusions que a hores d'ara formen part de la biologia moderna, ja que ens permeten explicar de manera raonada la diversitat de la vida i les espècies. 
 
La projecció dura 45 minuts i l'entrada té un preu d'1€ per als infants menors de 12 anys, i de 3 € per al públic adult. Les places són limitades, cal fer reservar prèvia al telèfon 93 870 96 51 - www.museugranollersciencies.org