Almenys quinze entitats granollerines se sumen a la Marató de TV3 i hi aporten més de 5.000 euros

S'han organitzat activitats molt variades que han mobilitzat centenars de persones

16 de Desembre 2013
+

Almenys una quinzena d'entitats i establiments de la ciutat s'han sumat a col·laborar enguany amb la Marató de TV3 celebrada diumenge, dedicada a les malalties neurodegeneratives. Entre elles, hi ha associacions juvenils i d'educació en el lleure (Jovent Ignorat, Agrupament Escolta de Granollers), culturals (Biblioteques de Granollers, Teatre B&B, Coral Art-9, Cor Femení, LindyFrogs), educatives (Escola Municipal de Música Josep M. Ruera, escoles L'Estel i Montserrat Montero,  AMPA Xarxa de Granollers), esportives (Club Natació Granollers, Cracksportsclub, Mamifit) i sanitàries (Fundació Mútua General de Catalunya).

Totes elles han organitzat activitats de diferent tipologia (jocs familiars, concerts, ballades, venda de llibres de segona mà i de manualitats, classes magistrals d'esports...) que han mobilitzat centenars de persones amb un mateix objectiu. La recaptació global és superior als 5.000 euros.

Però les activitats no acaben aquí. Dissabte, 21 de desembre, l'entitat que agrupa les AMPA granollerines promou la cantada de nadales per carrers i places, una activitat a la qual participen desenes de famílies i que per segon any se suma a la causa de la Marató. La convocatòria per participar-hi és a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça de Maluquer i
Salvador. L'activitat acabarà amb una cantada conjunta a dos quarts de 7 de la tarda sota la direcció d'Agustí Vidal a la plaça de l'Església.