Una dotzena de persones participaran a la 5a Marató de Contes per a adults

L'activitat es farà demà passat, inclosa a la programació Obert x Vacances de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

30 de Juny 2011
+

Dissabte que ve, 2 de juliol, la terrassa de Roca Umbert acollirà la cinquena Marató de Contes per a adults, a partir de dos quarts de 9 del vespre. L'escriptora Marina Martori presentarà l'activitat i la dotzena de persones que s'hi han apuntat com a narradors i narradores, explicant contes d'autors com Pep Albanell, Pere Calders o Octavio Paz.

Vanda Mota, Teresa Valls, Carme Ballús, Carles Masjuan i Paco Asensio són alguns dels noms confirmats, juntament amb participants al curs de narradors que ha acollit la Troca aquest curs.

Durant la marató, també es llegiran fragments del relat "Granollers 2355", que els escriptors Anna Ballbona, Albert Benzekry, Eulàlia Canal, Joan Mañas, Marina Martori, Lluís Oliván i Esteve Plantada van fer el passat mes de març, en el marc de la festa literària Kosmopolis 2011.

La Marató de Contes per a adults s'inclou en la programació de foment de la lectura de les biblioteques de Granollers, Entre llibres, i forma part de l'oferta d'activitats Obert x Vacances, promoguda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts.