Es fa públic el veredicte del Premi Escobar de Còmic i Il·lustració

Montse Bosch, Bié, Fer, Alba González i Xavier Vives han configurat el jurat de l'onzena edició del certamen

29 de Juny 2011
+

Aquest dimecres, 29 de juny es fa públic el veredicte i lliurament de guardons del Premi Josep Escobar de Còmic i Il·lustració 2011, en un acte a la Biblioteca Roca Umbert, a les 8 del vespre.  

El jurat de l'onzena edició l'han format la il·lustradora Montserrat Bosch; el dibuixant i professor de l'Escola de Còmic Joso Xavier Carrasco, Bié; el també dibuixant i ninotaire José Antonio Fernández, Fer; l'especialista en manga i representant del col·lectiu El Col·lador, coorganitzador del certamen, Alba González; i l'il·lustrador i "cartoonist" Xavier Vives. Tots ells han hagut d'escollir entre les 56 obres dels 44 participants que s'hi han presentat, una tercera part dels quals són de Granollers i la comarca. La presentació anirà a càrrec de l'il·lustrador Pau Farell.

Les obres seleccionades es publicaran en un llibre-recull, i els autors guardonats rebran premis en metàl·lic, un lot de còmics i material d'il·lustració, un curs de còmic i l'estampació de samarretes, impressió en póster i estovalles de taula, en funció de la categoria.

El Premi Escobar de Còmic i Il·lustració, de periodicitat biennal, és organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Granollers i el col·lectiu El Colador, amb la col·laboració de l'Escola de Còmic Joso, la llibreria La Gralla i Ediciones B. En aquesta edició, el certamen s'ha adherit a l'Any Maragall i s'ha obert a la participació infantil.