Dilluns s'obre el termini per apuntar-se a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics del segon quadrimestre del curs

Hi ha prop d'un centenar de propostes diferents, amb cursos de cura personal, màgia, ganxet, cuina de rebosteria, bricolatge o fotografia de paisatges urbans

18 de Gener 2013
+

A partir del 21 de gener s'obre el període d'inscripció als cursos i activitats del segon quadrimestre  de la Xarxa de Centres Cívics, amb prop d'un centenar de propostes.

Com ja és habitual, l'oferta s'organitza en quatre àrees temàtiques. En l'apartat de salut i creixement  personal es proposa un nou cicle, titulat “Escolta’t i cuida’t”, amb la possibilitat d'apuntar-s'hi a tot sencer o només a algunes sessions. Dins d'expressió i creativitat, s'ofereix una introducció al teatre musical, el curs exprés de màgia (una sola sessió) "Abracadabra’t", o el curs  “Del ganxet del 6 al XXL”. En terra i fogons, continua el cicle "Tocats pel dolç", que en aquesta ocasió recupera la rebosteria més tradicional i casolana; cursos sobre cafè, te i derivats del vi amb el curs “Un brindis pel món”; cuina mexicana i cuina al vapor. I pel que fa a tecnologia i recursos, s'organitzen els cursos  "Bricolatge de supervivència", "Caçadors d’imatges d’arquitectura" i dues sessions sota el títol "Bones pràctiques per un món millor”, en què es parlarà de qüestions com ara la banca cooperativa i ètica, el consum responsable i les noves eines de comunicació.

La Xarxa de Centres Cívics també té una oferta d'activitats adreçada a infants i joves, de teatre i contes, capoeira infantil i circ per a pares i fills.

Les inscripcions es poden fer fins al 8 de febrer de manera presencial a qualsevol dels centres cívics de Can Bassa, Can Gili, Palou, Jaume Oller i Nord, i en línia, a l'adreça www.enginydigital.cat/granollers/inscripcions