GRANOLLERS: GRAN ULL ÉS

Els artistes Toni Cumella i Joan Fontcuberta s'uneixen en un projecte artístic únic per a Granollers.

Amb 15.000 autoretrats (selfies) fets en espais de la ciutat crearan un fotomosaic monumental a Roca Umbert. La ciutat es converteix en protagonista d’aquest projecte, amb les mirades personals dels seus habitants teixint un relat visual.

Toni Cumella convertirà les fotos en peces de ceràmica per donar forma al mosaic creat per Joan Fontcuberta que dibuixarà una imatge en forma d’ull.

Amb la participació de la comunitat, aquest mural ceràmic captura l'essència de Granollers, convertint-se en un testimoni de la seva història i memòria compartida. 

 

Com hi puc participar?

Fes-te un selfie (autoretrat) en format horitzontal (sol o amb altres persones). 

Com envio la meva foto?

  • Per whatsapp al 689 538 226
  • Penjant-la a Instagram, Facebook o X amb l’etiqueta #miradesgranollers
  • Per correu electrònic a miradesgranollers@gmail.com
  • Emplenant el formulari
  • També pots anar a les biblioteques de Granollers i t’ajudaran a fer-te la foto i enviar-la!
  • A més, trobaràs un punt informatiu els dijous, de 10 a 13 h, al mercat: el 14 de març a la plaça de la Corona, el 21 de març a la plaça de Lluís Perpinyà, i el 4 d'abril al Mercat Sant Carles (c. Sant Jaume).

Pots enviar tantes fotos* com vulguis fins al 31 de maig!

 * La participació al procés de creació de l’obra fotoceràmica de Joan Fontcuberta i Toni Cumella implica la cessió total dels drets de les imatges enviades pel seu ús i reproducció a l’obra Granollers: Gran ull és així com a la seva publicació i difusió en qualsevol format, sempre en relació exclusiva a aquesta obra, d’acord amb la llei orgànica 1/1982 sobre protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

Participar no garanteix que les imatges enviades apareguin al mur perquè el programa de fotomosaic en fa una tria segons les idoneïtats de forma i color requerides per la imatge. Un cop enllestit el fotomural, tots els arxius seran esborrats.