Formació professional per a l’ocupació i contínua

Formació professional per a l’ocupació

Els cursos de formació professional per a l’ocupació estan adreçats a persones en actiu o en situació d’atur. Són programes formatius, teoricopràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones.

Es caracteritzen per una oferta formativa d’especialitats molt àmplia en tots els sectors econòmics i, en alguns casos, la possibilitat de realitzar pràctiques de perfeccionament en empreses catalanes o de l’estranger.

En acabar s’obté un títol que equival a certificats de professionalitat de nivells 1, 2 o 3.

Aquestes accions es porten a terme a través dels centres d’innovació i formació ocupacional (CIFO), del Servei d’Ocupació de Catalunya i dels centres col·laboradors en matèria de formació professional ocupacional, públics o privats.

En aquest enllaç hi trobaràs més informació i l’accés al cercador de cursos, especialitats formatives, entitats i centres de formació a tota Catalunya.

Formació professional contínua

La formació contínua és la formació professional per a l'ocupació adreçada a persones treballadores en actiu. Es diferencia entre la formació contínua d’oferta, gestionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, i la formació contínua de demanda, gestionada per les pròpies empreses (formació programada).

En aquest enllaç hi trobaràs més informació i l’accés al cercador de cursos de formació contínua programats pel Consorci a tota Catalunya.

Centres de formació per l’ocupació i contínua a Granollers

A Granollers i al seu entorn hi ha diversos centres de formació que són col·laboradors de la Generalitat i programen i imparteixen cursos de formació professional per a l’ocupació i formació contínua subvencionats. Tot seguit hi trobaràs les seves pàgines web:

 

Si vols consultar tota l’oferta de formació professional de Catalunya, tan de formació reglada (cicles formatius de grau mig i superior) com de formació per a l’ocupació (certificats de professionalitat), aquest cercador et serà d’utilitat.

Obtindràs un llistat dels certificats de professionalitat i dels cicles de grau mitjà i superior que s’ofereixen a Catalunya, dels quals pots accedir a tota la informació corresponent a través de la fitxa detallada.

 

Tornar a l’inici de la Guia de la Formació Professional de Granollers