Agenda

+
26 jun 2023 - 18:00h

Slaves

Exposició fotogràfica

Categoria: Exposició

 • GRA. Equipament juvenil

  • Adreça: Pl. Església, 8
  • Telèfon: 93 842 66 84
  • a/e: gra@grajove.cat

  Horari de l'equipament:
  Dilluns a dijous de 16 a 20 h.
  Dimarts a divendres de 9 a 13 h.
  Dilluns matí i divendres tarda tancada l'Oficina Jove.

"Slaves" és un projecte artístic de la jove fotògrafa granollerina Gemma Bartrés (@unfotogramadevenus) que vol reflexionar sobre la relació dels humans amb les noves tecnologies i identitats. 

 

Explica la història de tres personatges que experimenten una sèrie de mutacions en els seus cossos debatent-se entre el món real i el món cibernètic que els controla. Aquests, acaben caient a les seves trampes i es reencarnen en un ésser maligne del món digital, que assoleix el seu màxim poder sobre els usuaris que han quedat atrapats en el seu cos. 

 

Els models personifiquen l'evolució de la humanitat cap a un futur distòpic interseccional i no binari. Veiem com els colors, la posada en escena, el vestuari i el maquillatge passen de ser saturats (remetent a la societat de la immediatesa en la qual ens trobem) a ser molt més minimalistes i eteris amb el blanc i negre i la transformació final en un ésser sense gènere. 

 

Les fotografies pretenen fer una crítica al mal ús que estem fent com a humans de les noves tecnologies, que ens acaben corrompent i ens converteixen a tots nosaltres en el mateix monstre que ens separa cada cop més del món real. 

 

Podeu visitar l'exposició fotogràfica del 26 de Juny al 14 de Juliol al Gra!"