Sabeu que moltes de les receptes que preparem a la cuina s’apliquen principis de la ciència? La cuina és una barreja d'art i ciència, ja que per crear plats és important entendre com reaccionen els ingredients, les temperatures, els temps i les tècniques. La ciència explica fenòmens com la fermentació, les reaccions químiques en la cocció o com es formen les emulsions. En aquest taller treballareu amb un ingredient, l’ou, i quina és la ciència per cuinar-lo i aconseguir diverses textures.
A càrrec d'Elena Matencio
Taller dirigit a famílies amb infants de 4 a 11 anys
Grup 1 (famílies amb infants de 4 i 5 anys): de 17.15 a 18.15 h
Grup 2 (famílies amb infants de 6 a 11 anys): de 18.30 a 19.30 h
Activitat gratuïta amb inscripció familiar (1 adult + 1 o 2 infants), des del 28 de novembre fins a exhaurir places, a través de www.granollers.cat/diverdivendres o presencialment a qualsevol dels cinc centres cívics de la ciutat.