Adreça

Centre d’arts en moviment

Adreça :
Prat de la Riba, 77
Telèfon :
93 860 47 29
Adreça web :
http://rocaumbert.com/centredartsenmoviment/
Descripció :

El Centre d’arts en moviment és un centre de creació per a l’aprofundiment del llenguatge del cos, vinculat a les disciplines de teatre, dansa i circ.

És un espai que complementa les diverses activitats de creació que es desenvolupen des dels inicis del projecte de Roca Umbert en diversos espais de la fàbrica.

La voluntat del centre és esdevenir un eix aglutinador de l’activitat creativa vinculada al moviment, relacionar-la amb la ciutat i amb la ciutadania, integrant-la amb la resta de l’activitat de la fàbrica (audiovisual, arts plàstiques, musical. etc) i posar-la en relació amb la creació contemporània que es desenvolupa a nivell nacional.

Espais :

El Centre disposa de dos espais específics, una sala amb parquet i una sala oberta, també s’utilitzen altres espais de la fàbrica vinculats a aquesta disciplina, com l’espai de la Troca, espais exteriors, dents de serra, etc.

Els espais en principi no acabats ofereixen possibilitats molt atractives per espectacles que no demanen un parquet i amb això es diversifica el tipus de projectes que pot acollir l’espai.