Joves per l'Ocupació

Granollers Mercat desenvolupa des de fa 5 anys el projecte Joves per l'Ocupació amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil

Granollers Mercat obre una nova convocatòria del projecte Joves per l’ocupació adreçat a 20 joves, d’entre 16 a 25 anys, apuntats a la Garantia Juvenil, prioritàriament de Granollers, que com a requisit hagin superat els estudis de l’ESO o la prova d’accés a Grau Mitjà, i que no tinguin estudis postobligatoris finalitzats (Grau Mitjà o Batxillerat). Han de tenir interès formatiu per la mecànica de vehicles.

 

FORMACIÓ: INICIACIÓ A LA MECÀNICA DE VEHICLES (febrer a maig 2017)

PRACTIQUES EN EMPRESES  (juny 2017)

TUTORITZACIÓ: Treballarem l'objectiu professional i tècniques de recerca de feina durant tot el projecte

  

 

PER A MÉS INFORMACIÓ POSEU-VOS EN CONTACTE AMB: 

Servei Local d'Ocupació. Granollers Mercat. Ajuntament de Granollers
Masia Tres Torres C. de les Tres Torres, 18-20
Tel: 93 861 13 90
feinagm@ajuntament.granollers.cat
Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h

Cal portar full del SOC, còpia del títol de l’ESO o accés a GM, inscripció a la Garantia Juvenil, fotocòpia del DNI, CV i/o Vida laboral (si en tens).

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014, modificada per l’Ordre EMO/254/2015”.