Diumenge, caminada per la salut mental

Es farà un recorregut de 8 km pels volts de Granollers, amb sortida i arribada al parc de Torras Villà

17 de Octubre 2017
+
Diumenge,  22 d'octubre, es farà la Caminada per la Salut Mental, un recorregut familiar de 8 km al voltant de Granollers emmarcat en el programa que commemora el Dia Mundial de la Salut Mental, enguany sota el lema "Salut mental, a la comunitat i a la feina".
 
La sortida serà a les 10 h al parc Torras Villà. L'activitat acabarà amb una botifarrada, animació infantil i el lliurament  de premis del concurs de cartells convocat amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental i del disseny de la samarreta, que rebran els participants com a obsequi. 
 
Les inscripcions poden fer-se al parc el mateix dia de la caminada o  abans, a les seus de les entitats organitzadores CSMA (Centre de Salut Mental d'Adults Benito Menni, c. de Josep M. de Sagarra, 47, Granollers), Fundació Lar (c. Mercè Rodoreda, 2 local - Llinars del Vallès) i Intress-Servei Prelaboral (Francesc Ribas, 24-26, Granollers). El preu és de 5 € i 2,50 € (menors de 12 anys). Durant la passejada, s'instal·laran inflables al parc perquè els més petits puguin jugar. 
 
La Garriga també acolllirà, el 29 d'octubre (9.30 h), una caminada popular per la salut mental, amb 5 km de recorregut que acabarà amb botifarrada i música en directe  (preu de l'esmorzar, 5 €).
 
Aquestes activitats s'emmarquen en la commemoració a diferents municipis del Dia Mundial de la Salut Mental, celebrat el passat 10 d'octubre.