VI Edició del Concurs de Cartells i el Certamen Literari "De Dona a Dona"

Fins al 9 de febrer es pot participar

26 de Gener 2011

El Centre d'Informació i Recursos per a Dones de l'Ajuntament de Granollers ha obert la sisena convocatòria del concurs de cartells i el certamen literari amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, 8 de març. En aquesta edició totes les obres i textos presentats han d'abordar qüestions entorn al gènere femení i la igualtat d’oportunitats dona-home relacionats amb la salut, l'esport, el món del treball i la conciliació de la vida laboral i personal de les dones. El concurs és obert a totes les persones majors d’edat i als menors d’entre 16 i 18 anys, que hi vulguin participar.
El premi del concurs de cartells és de 450 euros al millor disseny i serà la imatge representativa de la campanya del Dia Internacional de les Dones 2011. El certamen literari està dotat de tres premis. El premi al millor relat és també de 450 euros.

Es poden presentar les imatges i els textos originals fins al 9 de febrer de 2011, amb una instància, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), carrer de Sant Josep, 7.

Per a més informació consulteu les bases que es troben en els documents adjunts.