Convocat el concurs literari i de cartells pel Dia Internacional de les Dones 2015

El doble certamen arriba a la desena edició i el termini per presentar-s'hi acaba el 6 de febrer

19 de Desembre 2014
+
Cartell dels dos concursos

L'Ajuntament de Granollers convoca la desena edició del concurs de cartells i del certamen literari del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. El tema central dels treballs és la igualtat de gènere i hi poden participar totes les persones majors d'edat i menors d'entre 16 i 18 anys. El premi al millor disseny de cartell està dotat amb 450 euros, la mateixa quantitat que rebrà el primer premi del certamen literari, dedicat al relat breu. En la modalitat literària, els altres dos premis consistiran en entrades per al Teatre Auditori de Granollers i un lot de llibres.

Els treballs han de presentar-se junt amb una instància a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), situada al carrer de Sant Josep, 7, en horari d'atenció al públic: de dilluns a dijous de 8.30 a 19 hores, i divendres de 8.30 a 14 hores. En cas de no poder-se lliurar personalment, cal emplenar igualment la instància, disponible a www.granollers.cat/igualtat (apartat l'Ajuntament-Seu electrònica-Tràmits d'interès-Presentar una instància), i adjuntar-la al sobre amb els treballs. El termini de presentació finalitza el divendres 6 de febrer de 2015. El detall de les bases s'adjunten en aquesta pàgina.

El jurat estarà format per professionals dels àmbits literari, de la imatge i de la igualtat de gènere, i el veredicte es farà públic en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dones 2015, el mes de març.