Quinze anys del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela"

L'activitat se celebra el diumenge 16 de juny i els temes es donaran a conèixer en el punt de sortida

07 de Juny 2013
+

Diumenge 16 de juny se celebra una nova edició, la quinzena, del Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela", que recupera el format habitual després que l'any passat es va celebrar al vespre. L'hora i el lloc d'inici serà a les 9 del matí a la rambla de davant el Centre Cívic Jaume Oller (c. Mare de Déu de Montserrat, 47). La inscripció es pot fer de manera anticipada fins al dia 12 de juny a qualsevol dels centres cívics de la xarxa i per internet (www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions). També es pot fer el mateix dia del ral·li, entre 9 i 11 del matí, al punt d'inici. Els quatre temes a fotografiar es donaran a conèixer en el moment de començar.

Una de les novetats d'enguany és el concurs #iloveralli a Instagram, obert a la participació de tothom -no cal estar inscrit al ral·li- que vulgui fer fotografies del desenvolupament de l'activitat (o "making off") i penjar-les amb l'etiqueta corresponent (#iloveralli) a la xarxa.

Com ja és habitual, el ral·li té dues categories: digital adulta (7 €) i digital infantil (fins a 14 anys, 3 €). La inscripció dóna dret a les còpies de les fotografies i al tiquet de l'esmorzar.  Un jurat qualificat atorgarà els premis: quatre a la millor fotografia en la categoria infantil valorats en 100 € cadascun en material fotogràfic; i, en adults, un primer i un segon premi a les millors col·leccions de quatre fotografies, valorats en 300 i 200, respectivament, en material fotogràfic; i quatre premis a la millor fotografia per tema proposat, valorats en 100 euros.  El dia del veredicte (16 de juliol, 20 h, Centre Cívic Palou) també s'emetrà la votació popular, entre les fotos exposades, i també el guanyador del concurs d'Instagram.

Totes les col·leccions s'exposaran al públic del 8 al 22 de juliol, al mateix centre cívic (en horari de dilluns a divendres, de 17 a 21 h).

Més informació i inscripció:  www.granollers.cat/rallifotografic