Nova temporada de Passa’m la recepta

27 de Octubre 2023
+

El Centre Cívic de Palou començarà al novembre el Passa’m la recepta de la temporada 2023-24, un projecte al voltant de l’interès per la cuina, els productes del territori i el manteniment de la tradició culinària. El projecte gira cada temporada al voltant d’un tema en concret i es porta a terme en 4 trobades al Centre Cívic de Palou (Passeig del Doctor Fàbregas, s/n). Aquesta temporada, a Passa’m la recepta, els participants cuinaran tubercles com ara patates, moniatos, pastanagues, raves, naps i xirivies, aliments molt versàtils que va bé tenir sempre al rebost de casa.

Les trobades seran sempre en divendres, a les 17,30 h, al Centre Cívic de Palou, al voltant dels fogons i d’una taula. Cada participant compartirà una recepta i dues cuineres del projecte cuinaran a la vista de tothom. La primera trobada serà el 24 de novembre de 2023 i serà amb les cuineres Anna Jordan i Conxi Parado; la segona, el 26 de gener de 2024, amb Lourdes Batlles i Dolors Vilaró; la tercera, el 22 de març de 2024, amb Encarna Garcia i Cesca Rosàs; i, la quarta, el 24 de maig de 2024, amb Montserrat Pujades i Assumpció Volart.

Les trobades de Passa’m la recepta són gratuïtes i amb inscripció prèvia a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions o de manera presencial a qualsevol dels 5 centres cívics de Granollers, en horari d’obertura d’aquests equipaments. Les inscripcions s’obriran un mes abans de cada trobada, per tant, ja estan obertes les de la primera. Passa’m la recepta publica regularment les receptes de tots els participants de cada trobada al bloc https://passarecepta.blogspot.com/ .

Passa’m la recepta va començar als volts de l’any 2005. Hi sol participar una vintena de persones a cada trobada i, el grup motor, el formen unes 10 persones. El projecte va començar amb un grup de dones que coincidien al Centre Cívic de Palou en altres activitats, com cursos i pintura o de vitralls, i la passió per la cuina les va unir. Van crear el grup i la Xarxa de Centres Cívics de Granollers va passar a dinamitzar el projecte.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Granollers 93 842 68 20.