Cloenda del 1er trimestre del programa AFIS Pediàtric 2017 – 2018

Dijous 14 de desembre a l’escola Ferrer i Guàrdia

22 de Desembre 2017
+

El passat dia 14 de desembre es va realitzar la quarta sessió educativa  del programa AFIS Pediàtric 2017-18 ( “Cuida’t i bellugat” ), que en aquesta edició acull a una vintena de nens i nenes participants i a les seves famílies.

 En aquest taller dedicat a  "La importància d'estar en moviment" els participants i les famílies van treballar de manera conjunta. A la sessió teòrica es van exposar entre d'altres coses els beneficis de fer 60 minuts diaris d'activitat física i després ho van poder posar en pràctica realitzant una sessió de Pilates.

 D'aquesta manera vam acomiadar el primer trimestre del programa, el qual va començar al mes d’octubre i  durant el qual els infants assisteixen a dues sessions pràctiques d’activitat física a la setmana i han participat, juntament amb les seves famílies,  en altres tres tallers educatius més.

 Les temàtiques tractades van ser: "Bases de l'alimentació saludable", "Racions i visió del plat equilibrat" i  "La criança positiva". Aquest últim taller es va realitzar amb la col·laboració de la Fundació Imatge i Autoestima.

 Després de les vacances de Nadal tornarem amb forces per començar el proper 9 de gener.