Treballs en horari nocturn per instal·lar la nova canonada d’aigua del carrer de Francesc Ribas en el seu pas pel pont sobre la via de tren

Per petició d’Adif, per no afectar la circulació de trens, les obres es duran a terme la matinada de dissabte a diumenge, el 20 i el 27 de novembre, i de diumenge a dilluns, el 28 de novembre

17 de Novembre 2022
+
Obres d'instal·lació de la canonada d'aigua al carrer de Francesc Ribas

Amb motiu de les obres d’instal·lació d’una nova canonada d’aigua al carrer de Francesc Ribas, aquest cap de setmana i el següent es duran a terme diferents treballs en el tram que passa pel pont sobre la via de tren. Per petició d’Adif, els treballs s’hauran de fer en horari nocturn, la matinada de dissabte a diumenge, el 20 i el 27 de novembre, i de diumenge a dilluns, el 28 de novembre, per no afectar la circulació dels trens, ja que caldrà aturar la tensió elèctrica de la catenària.

Per poder dur a terme la instal·lació de la canonada, des de mitjanit fins a les cinc de la matinada, caldrà posar en funcionament un grup electrogen per poder subministrar corrent elèctric i il·luminació a la zona de treball i al camió grua en servei. Puntualment, es farà ús de broques i serres radials que també poden fer soroll i provocar molèsties al veïnat més proper a la zona, a qui s’ha informat prèviament.

Pel que fa a les afectacions de mobilitat, també des de les 00 h i fins a les 5 h es tallarà el carrer de Francesc Ribas, en sentit de baixada, després de la rotonda i fins abans del pont, fent desviar els vehicles cap al passeig de la Muntanya.

La nova canonada, de 30 cm de diàmetre i 170 metres de longitud, contribueix a millorar i garantir el servei en cas que es produeixi alguna incidència en la xarxa subministrament d’aigua potable. Les obres van començar el 24 d’octubre i és previst que acabin a finals d’any.