S’instal·la una nova canonada al carrer de Francesc Ribas per millorar el subministrament d’aigua i garantir el servei en cas d’avaria

Les obres comencen el 24 d’octubre i tenen una durada prevista de dos mesos i mig

21 de Octubre 2022
+
La primera fase de les obres afectarà el tram comprès entre el número 33 del carrer de Francesc Ribas fins a l’altura del pont sobre la via de tren

Aquest dilluns 24 d’octubre han començat les obres d’instal·lació d’una nova canonada d’aigua al carrer de Francesc Ribas, des de l’alçada del número 33 fins al carrer de Bartomeu Brufalt. Les obres es faran en diferents fases i la durada dels treballs serà de dos mesos i mig. L’objectiu de les obres és disposar d’una alternativa de subministrament d’aigua potable per poder millorar i garantir el servei en cas que es produeixi alguna incidència.

S'instal·larà una nova canonada d’aigua de 30 cm de diàmetre i 170 metres de longitud al llarg de la vorera gairebé en tot el seu recorregut, excepte en aquells punts on trobi un encreuament de carrers i en el tram de la rotonda, on es farà passar entre la calçada i la vorera del costat nord, on ara hi ha la parada de l’autobús municipal.

La primera fase de les obres durarà prop de tres setmanes i afectarà el tram comprès entre el número 33 del carrer de Francesc Ribas fins a l’altura del pont sobre la via de tren. Durant aquesta fase es mantindrà la circulació en tots dos sentits.

En pròximes fases es farà el tram sobre la via de tren, fent passar la canonada pel costat nord del pont, i el tram entre els carrers de Bertran de Seva i Bartomeu Brufalt.

Les obres tindran una durada de prop de tres mesos, aniran a càrrec d’Agbar i tenen un pressupost de 215.872,63 €.