El projecte CLIMATUBERS celebra la primera jornada de portes obertes

El projecte ha fet també la primera sessió de presentació als grups objectiu, que ajudaran en el disseny i la difusió del projecte

18 de Juny 2021
+
El projecte CLIMATUBERS celebra la primera jornada de portes obertes

Aquest dimecres 16 de juny l’Ajuntament de Granollers ha organitzat la primera jornada de portes obertes del projecte europeu CLIMATUBERS a la sala d’actes de la Biblioteca de Roca Umbert. L’objectiu de la trobada ha estat presentar el projecte a possibles persones interessades a participar-hi. Hi han assistit una quinzena de persones de diverses procedències i edats que han participat en dues dinàmiques per a detectar les seves necessitats i els interessos dels participants respecte els dos eixos centrals del projecte: la crisi climàtica i la digitalització.

Granollers és un dels 6 socis europeus del projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE. Participatory Video and Digital Storytelling against climate-driven inequalities, que reuneix un consorci d’organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

Les reflexions de la jornada s’incorporaran al disseny dels tallers que s’impartiran en el marc del projecte. Aquesta tallers començaran al novembre 2021, tindran una durada prevista d’entre 5 i 7 sessions (2h), i s’aniran fent diverses edicions fins al juny de 2022. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer per correu electrònic (climatubers@granollers.cat), per telèfon (93 860 32 06), per Whatsapp (682 67 32 17) o en aquest enllaç: https://chat.whatsapp.com/HvaXcEtYId5CgLBft8lqQE

Es constitueix el grup de referents del CLIMATUBERS a Granollers

El dia 31 de maig, durant la primera reunió de persones referents del projecte CLIMATUBERS a Granollers, es va constituir aquest grup format per 18 persones expertes d’àmbits diversos i amb perfils transversals en acció climàtica, inclusió social, eines digitals i audiovisuals, que ajudaran a dissenyar i difondre el projecte per tal de poder arribar de forma prioritària a les persones amb amb major vulnerabilitat social, digital i climàtica.

La primera reunió del grup, feta en línia, va reunir 9 d’aquests experts de diversos perfils i va servir per va presentar el projecte i la una proposta inicial de barris de Granollers on centrar les actuacions. Aquesta proposta s'ha elaborat a partir d'indicadors de vulnerabilitat climàtica i social, com pot ser el risc d'exclusió digital.

Més informació sobre el projecte CLIMATUBERS: www.granollers.cat/ajuntament/climatubers